Ontdek mijn aanbod

Mijn volledige focus ligt op de ademhaling, alles wat ik aanbied is hierop gericht. Of je nu bezig bent met een mentaal vraagstuk, je gezondheid, sportoptimalisatie of zelfontwikkeling, de adem staat in mijn aanbod centraal voor al deze onderwerpen. Wat je vraag ook is, ademhaling is het antwoord.

Alle diensten op een rijtje

Bewust verbonden ademhalen

De bewust verbonden ademhaling is een krachtige techniek om naar je gevoel toe te reizen, patronen te doorbreken, emoties los te laten, blokkades op te lossen en tot inzichten te komen. Deze techniek pas ik toe in 1-op-1 sessies, duo-sessies, semi-privé sessies en groepssessies.

Gezondheid
en vitaliteit
op maat

Dit traject, bestaande uit minimaal 5 sessies, is speciaal op maat gemaakt om jouw fysieke of mentale gezondheid te ondersteunen. Het is geschikt voor diverse klachten zoals astma, burn-out, longcovid, (chronische) stress, angst- en paniekklachten en nog veel meer.

Ademmeditatie voor balans en ontspanning

De meditaties met ademoefeningen maken gebruik van diverse ademtechnieken, visualisaties en meditatietechnieken, met een thema dat je zelf mag uitkiezen. Deze sessies kunnen 1-op-1, in een duosessie of in een semi-privé sessie gevolgd worden, zodat je optimaal kunt profiteren van een persoonlijke en op maat gemaakte ervaring.

Workshops en lezingen (op de werkvloer)

Ik geef workshops en lezingen bij bedrijven, gericht op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van werknemers. Denk aan een presentatie over het belang van een optimale ademhaling in het voorkomen van burn-out en stressklachten, een workshop waarin werknemers leren ontspannen, of een volwaardige ademsessie op locatie of op kantoor.
Ben je op zoek naar een dienst waarbij ademhaling centraal staat, maar zie je deze niet tussen mijn aanbod staan? Neem dan gerust contact met me op! Als je een andere invulling wilt geven aan een sessie, ben ik altijd bereid om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden en iets op maat voor je te creëren. Ik sta open voor jouw ideeën en werk graag samen om een sessie te ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

"toelaten is loslaten"

× Vragen / Afspraak maken