Bewust
verbonden
ademen

Over de techniek

De bewust verbonden ademhaling is naar mijn mening één van de krachtigste technieken binnen ademwerk. Deze techniek maakt veel los op fysiek, mentaal, emotioneel en zelfs energetisch en spiritueel niveau. Wat de wetenschap achter deze techniek precies is leg ik je graag uit tijdens een ademsessie. Maar weet dat deze techniek een fantastische tool is om tot inzichten te komen, patronen te doorbreken, onderdrukte emoties los te laten en dichter tot jezelf te komen. Ik zie veel mensen bij mij binnenlopen met vragen zoals “wat wil ik nou echt?”, “wie ben ik zonder de conditionering vanuit mijn omgeving/jeugd?”, “wat wil ik echt bereiken in mijn leven?” of “welke emoties/patronen/overtuigingen draag ik onbewust nog met mij mee?”. De bewust verbonden ademhaling kan voor helderheid zorgen. Daarnaast helpt deze techniek bij het opruimen en loslaten van pijn. Onderdrukte emoties komen naar de oppervlakte en lossen zich op.

Individuele sessie

Wanneer je kiest voor een individuele sessie starten we met een intakegesprek waarbij we bespreken wat je verwachtingen zijn, met welke reden je een ademsessie wilt ontvangen, of je ervaring hebt met de techniek en of er een bepaald thema of onderwerp is waarmee je graag aan de slag wilt. Mocht je nog geen ervaring hebben dan neem ik van te voren nog uitgebreid te tijd om je te vertellen wat je kunt gaan ervaren en hoe de techniek precies werkt. Na het gesprek starten we met een ademsessie die wordt ondersteund door muziek die zorgvuldig is uitgekozen en past bij het door jouw gekozen onderwerp. Ik begeleid je tijdens de ademsessie met mijn stem en (bij toestemming) met aanraking. Maar ik geloof ook heel erg in de kracht van zelfstandigheid en je eigen proces doormaken. Ik coach niet meer dan nodig is en behoud tijdens de ademsessie ook afstand om jou de ruimte te geven de techniek zelfstandig te ervaren.

Groepssessie

Tijdens een groepssessie start ik altijd met een uitgebreide uitleg over de techniek en wat je kunt gaan ervaren op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Door van te voren te weten wat je kunt verwachten kun je ontspannen beginnen met de ademsessie. Zo zorg ik er ook altijd voor dat er voldoende tijd is om al jullie vragen te beantwoorden.

Ik hanteer een groepsgrootte van maximaal 6 personen zodat ik je er van kan verzekeren dat je tijdens de sessie voldoende aandacht en begeleiding ontvangt. Tijdens de sessie loop ik langs en begeleid ik je door middel van mijn stem en (bij toestemming) met aanraking. Op deze manier zorg ik er voor dat je de techniek goed uitvoert en dat ik jouw emotionele proces ondersteun.

Semi-privé sessie

Wil je graag een sessie bijwonen samen met een vriend, vriendin, je partner, een familielid of iemand anders met je wie je dit graag samen wilt ervaren? Dan kun je er voor kiezen een duo of semi-privé sessie te boeken. Bij een semi-privé sessie mag de groepsgrootte tussen 3 en 5 personen zijn. Daarnaast kan je tijdens een duo of semi-privé sessie een thema uitkiezen dat we tijdens de sessie behandelen. Misschien willen jullie graag aan de slag met een thema als ‘innerlijk kind’, ‘loslaten’ of ‘gezondheid’. In overleg kunnen we kijken waar jullie behoefte aan hebben en dit integreren in de sessie. Het is uiteraard niet verplicht om een thema te kiezen, de ademsessie kan ook heel algemeen worden ingericht. Als jullie daarvoor kiezen krijgen jullie (net als bij de groepssessies) uitgebreid informatie over de bewust verbonden ademhaling en mogen jullie het daarna direct zelf ervaren.

Maatwerk traject

Wanneer je met een specifiek thema aan de slag wilt kan het verstandig zijn om te kiezen voor een traject. Tijdens een traject plannen we een aantal ademsessies in (minimale afname van 3 sessies) en gaan we tijdens dit traject door middel van coachingsgesprekken, de bewust verbonden ademhaling en eventueel extra oefeningen aan de slag met jouw thema. Doordat je meerdere ademsessie ontvangt kunnen we gerichter aan de slag en zal je merken dat je tijdens iedere sessie wat dieper kunt komen. Tussen iedere sessie zit minimaal 3-4 weken tijd, maar mocht je behoefte hebben aan een langere periode tussen de sessies in dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wil je een keer vrijblijvend bespreken wat ademwerk in een traject voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op.

Wat kan je verder verwachten

Voor mij speelt sfeer, muziek en landing een cruciale rol in mijn werk. Als afgestudeerd interieur vormgever weet ik wat omgeving, kleur en sfeer kan doen met emotie en gevoel. Daarom dat ik er heel bewust voor heb gekozen mijn sessies te geven in rustgevende ruimtes die een gevoel van balans en warmte uitstralen. Maar naast sfeer en omgeving is muziek ook essentieel tijdens de ademsessies.

Ik weet als geen ander wat muziek met een mens kan doen. Zowel tijdens de uitleg, als tijdens het actieve ademen als tijdens de ontspannende fase na de bewust verbonden ademhaling zal er muziek te horen zijn. De muziek is heel zorgvuldig door mij uitgekozen om er voor te zorgen dat je als het ware op een reis word meegenomen tijdens de ademsessie.

Als laatste besteed ik veel tijd aan de ‘landing’ na het actieve ademhalen. Ik zorg er voor dat er een lekkere en gezonde borrelplank klaar staat en een kopje thee. Na de ademsessie zal je merken dat je lichaam hard gewerkt heeft en het fijn is om even wat te eten en drinken. Dit is ook het moment waarop je je ervaring mag delen en al je vragen aan mij mag stellen. Ik neem voor deze fase ook altijd uitgebreid de tijd. Je bent van harte welkom om het zelf te komen ervaren!

Individuele sessie

120 incl. BTW
  • Met intakegesprek
  • 75 minuten
  • Jouw gekozen thema/onderwerp

Groeps
sessie

55 incl. BTW
  • Prachtige locatie
  • 2-3 uur
  • Veel persoonlijke begeleiding

Duo of Semi-Privé

175 incl. BTW
  • Prachtige locatie
  • 90 minuten
  • Jouw gekozen thema/onderwerp

Maatwerk Traject

Op aanvraag incl. BTW
  • Met gratis intakegesprek
  • Vanaf 3 sessies
  • Jouw gekozen thema/onderwerp
× Vragen / Afspraak maken